Biocom

  RO    HU
Fondul de extindere - din martie 2017


Stimați Colaboratori Biocom!

Începând din luna martie 2017, se schimbă modul de împărțire a Fondului de extindere.

Modificarea nu afectează  pe nimeni în mod negativ, cu toate acestea, așa cum era intenția inițială, favorizează  pe acei noi colaboratori, care după aderare încep activ construcția de rețea și astfel se pot aștepta la un venit chiar și pe nivelul 1.

Din luna martie 2017,  este limitat perioada de valabilitate a Fondului de extindere.

Principiul și practica rămâne permanent: așadar la calcularea venitului din Fondul de extindere, se iau în considerare  punctele primelor 5 (cinci) noi colaboratori înregistrați, cu un plafon de câte 500 PV pentru fiecare. Condiția principală și de acum încolo, rulajul propriu de cel puțin 1 PV pe nivelul 1, și 200 PV pe nivelele următoare.

Ceea ce  se schimbă însă, este durata: de acum încolo această posibilitate este valabil patru luni, și anume în prima lună și încă trei luni. (Exemplu: pentru cei care se înregistrează în luna martie, poate constitui o parte a venitului aferent lunii iunie, achitat în luna iulie.)

Partea cealaltă, mai considerabilă a Fondului de extindere (care este parte a Bonusului de diferență) și de acum încolo este valabil pe durată nelimitată. Așadar dacă colaboratorul are o  înregistrare directă în luna dată, și condițiile îndeplinite, primește și din Fondul de extindere, a cărui valoare variază și de acum încolo în funcție de rulajul lunar actual al firmei, numărul noilor înregistrări și a punctelor valorice generate de acestea.

Intenția creării acestui fond se poate simți și de acum încolo: motivarea colaboratorului nou prin asigurarea unui venit imediat (mai ales în faza în care este pe nivelul 1) și siguranța acestei facilități timp de încă 3 (trei) luni.  În același timp, a "recompensa" colaboratorii mai vechi (anterior aderați ), pentru activitatea de constructor de rețea, depus în scopul extinderii echipei. După cum se știe fondul a primit numele pornind de la această idee.

Vă dorim mult succes în continuare!

Biocom AG(2017-03-09)