Biocom

  RO    HU
Hair Nice Ser pentru întărirea părului


A apărut un nou produs al gamei populare de produse cosmetice "Hair Nice" de la Biocom: serul de întărire a părului! Produsul, care conține (și) celule stem vegetale, completează foarte bine colecția alcătuită din cele trei produse:  șampon – balsam – cremă de păr- dar merită utilizat și în sine.

Posibilă soluție pentru problemele de păr
Căderea părului, părul rar, chelia, sunt problemele multor oameni. Nici nu ne-am gândi câți sunt afectați de aceste probleme. Putem să continuăm chiar și cu părul cu mătreață, cu scalpul iritat, cu mâncărimile enervante pe pielea capului. Deci, putem spune: este rar o familie în care să nu existe o persoană (sau mai multe) cu careva dintre aceste probleme. Biocom prezintă acum un produs maghiar, care, potrivit producătorului său, poate fi o soluție la aceste probleme.

Rolul celulelor stem din plante

Consultanta de stil de viață, Éva Kis, creatorul produsului, spune că, deși am auzit puțin până acum despre celulele stem vegetale, totuși ele există. Şi de acum putem chiar să ne stropim scalpul cu aceste celule, prin serul Hair Nice… Celulele stem din plante dispun de factori genetici asemănători celulelor stem umane, cu care putem influența scalpul, și funcționarea precum viabilitatea celulelor stem ale rădăcinii firului de păr.

Conținut bogat, cu "cunoștințe"
Pe lângă celulele stem vegetale, sunt prezente în produs numeroase alte ingrediente care sunt bune pentru scalp și păr. Acestea sunt următoarele: keratina vegetală, MSM (bine cunoscut din băutura noastră de vitamina C instant), rozmarin, cafeină și extract de sâmburi de grapefruit- acesta din urmă nu trebuie prezentat în mod deosebit pentru un membru  Biocom! Conform descrierii, toate acestea împreună pot avea efect vitalizant, tonifiant, regenerant,de formare  epitelială, dezinfectant și antiinflamator.

Aveți șase minute pe zi pentru părul Dvs.?
Ce trebuie făcut? Cu alte cuvinte, cum puteți avea păr bogat și scalp sănătos investind 6 minute pe zi în tratarea scalpului? Desigur, există o scurtă descriere oficială a produsului, destinat numai pentru uz extern. După această descriere, serul trebuie împrăștiat în picături pe 10 puncte ale scalpului și masat ușor timp de cel puțin 1 minut.

Éva Kis, în schimb oferă un tratament mai complex, care poate fi urmat de oricine. După masarea scalpului indică masarea lobului urechilor, fiindcă aceasta activează zona scalpului păros.  Acest tratament de 1 minut crește efectul seric al celulelor stem. Dacă puteți acorda mai mult timp decât 1 minut pentru a vă crește părul, atunci poate să urmeze tratamentul de „reflexolgie a unghiilor”. Nu este atât de complicat cât pare, dar este cu atât mai eficient. Cu degetele îndoite, se întorc unghiile unul spre celălalt, și se freacă unghiile pe ambele mâini, ca și cum am lustrui toate cele zece unghii. Unghiile corespund scalpului păros la nivel microzonă, și astfel stimulează circulația scalpului, activând funcția celulară. Repetați acest lucru  în același mod, seara, în 3 minute și puteți simți schimbarea în prima săptămână! - recomandă dezvoltatorul produsului.

Crema de păr reînnoită!
Desigur, nu este nevoie să spunem că produsele Hair Nice, disponibile pe paleta Biocom, șamponul,  balsamul precum și crema de păr, au rolul lor și după apariția serului.

În conformitate cu informațiile furnizate de Éva Kis, aceasta din urmă, adică crema de păr a fost reînnoită recent, ceea ce înseamnă că are printre ingredienți celule stem de busuioc și au fost eliminați aditivi care nu se încadrează în categoria "produse naturale".

Ingredientele pe bază de plante (celule stem de busuioc, jojoba, semințe de struguri, cătină albă, morcov, rozmarin, menta, geranium, cedru, urzică, ginseng) influențează pielea, țesutul subcutanat, rădăcinile de păr și astfel întregul păr, deci efectul produsului  este chiar mai intens și mai complex, susține creatorul.

Vă dorim sănătate și să utilizați cu încredere!

 (2018-02-21)