Biocom - Sistemul BIOCOM

  RO    HU
Sistemul BIOCOM


Sistemul BIOCOM


Te salutăm în numele sistemului BIOCOM INTERNAȚIONAL SRL!

Firma noastră oferă în România, din anul 2oo5, produse utile din punct de vedere ecologic şi al păstrării sănătăţii, de o calitate superioară şi la un preţ accesibil.

Sloganul nostru: ocrotirea mediului - păstrarea sănătăţii - venit suplimentar

Ocrotirea mediului înconjurător este un subiect mult discutat, dar ducem lipsă de metode practice. BIOCOM are ca scop găsirea soluţiilor aplicabile în viaţa cotidiană, la nivelul gospodăriilor individuale. Cei care aleg produsele BIOCOM, vor putea economisi o parte însemnată din cheltuielile casnice.
Păstrarea sănătăţii are o importanţă deosebită în activitatea sistemului BIOCOM. Cu ajutorul suplimentelor alimentare putem îngriji eficient sănătatea organismului. La prezentările organizate, medici recunoscuţi, homeopaţi, iniţiaţi în medicina naturistă, îşi exprimă punctul lor de vedere în chestiuni legate de starea de sănătatea a populaţiei, discută despre prevenirea unor afecţiuni şi importanţa sănătătii. În paginile revistei noastre, oameni de specialitate răspund la întrebări care ne privesc pe toţi, legate de prevenire, protejarea sănătăţii, aplicarea metodelor naturiste.


Tot mai mulţi parteneri şi cumpărători fideli confirmă că suntem pe drumul cel bun. Nu veţi întâlni produsele BIOCOM pe rafturile magazinelor sau în reclame. Pentru comercializarea acestor produse deosebite, cea mai potrivită metodă este valorificarea directă. În acest fel se realizează legătura personală şi de durată cu cumpărătorii fideli. Informarea corectă, sfaturile în legătură cu produsele sunt recunoscute şi confirmate de clienţi.
Această formă de cumpărare vă stă la dispoziţie în toată ţara, numai prin membrii reţelei de distribuţie BIOCOM.


Sistemul de valorificare în direct cu numele Multi Level Marketing, este cea mai dinamică metodă de comercializare, pentru simplul motiv că oferă tuturor reduceri comerciale şi o sursă de venituri suplimentare. Sistemul BIOCOM oferă pentru toţi membrii săi un câştig sigur, calculabil, fie el suplimentar sau principal. Mulţi îşi găsesc aici calea unei noi cariere, ajungând la poziţii sociale şi venituri considerabile.

Suntem siguri că tot mai mulţi ne vor cunoaşte din ce în ce mai bine. Îi aşteptăm cu drag, pe cei interesaţi de sănătatea lor, mediul lor înconjurător şi starea lor financiară.


Salutări prietenoase:
Din partea colegilor BIOCOM INTERNAŢIONAL SRL