Biocom - SCD Herbal

  RO    HU
SCD HerbalSCD Herbal 0,5 litri


SCD Herbal
Băutură fermentată cu conţinut de microorganisme probiotice.
Produsul SCD Herbal este preparat prin fermentare naturală şi nu conţine substanţe sintetice, respectiv organisme modificate genetic. Este o băutură preparată din materii prime vegetale, prin fermentaţie tradiţională cu ajutorul microorganismelor probiotice.

Mod de utilizare:
15 ml o dată pe zi (circa 1 lingură) ca atare, sau în amestec cu apă sau sucuri de fructe înainte de administrare.  A nu se depăşi doza recomandată!  Consumul băuturii fermentate nu poate înlocui o dietă echilibrată şi diversificată.

Valoare nutritivă în 100 ml:
Conţinut energetic: 25kJ / 6 kcal
Proteine: 0g
Grăsimi: 0g
Carbohidraţi: 1,5g

Valoare nutritivă în 30ml:
Conţinut energetic: 7,5kJ / 1,8 kcal
Proteine: 0g
Grăsimi: 0g
Carbohidraţi: 0,45g

Compoziţie:
Apă, melasă şi melasă din trestie de zahăr, concentrat de plante şi plante medicinale (2%)  (anason, busuioc, afine, mărar, fenicul, ghimber, grapefruit, extract de sâmburi de struguri (O.P.C.), foi de dafin, oregano, mentă, ananas, frunze de zmeură,chimen, crucea-voinicului, rozmarin, salvie, seminţe de chimen negru, lemn dulce, ciuboţica cucului şi ciupercă Ganoderma),microorganisme probiotice vii 3,0 x 107 kbE.

Drept consecinţă a formării dioxidului de carbon, flaconul se poate afla sub o uşoară presiune. Eventuala apariţie a unui sediment este inofensivă, formarea acestuia putând fi evitată prin păstrarea produsului la loc răcoros, ferit de lumină.

Condiţii de păstrare:
Produsul nedesfăcut se poate păstra la maxim 20°C. După deschiderea flaconului, produsul se va păstra la frigider!  A se consuma în decurs de cel mult 4 săptămâni de la desfacere. A nu se păstra la îndemâna şi vederea copiilor!

Cod produs: 21006
 Piese de schimb Roboclean şi Inst.filtrare apă


Preț: 157,00 Ron   (PV: 45,00)  
Pret de vanzare: 163,00 Ron