Biocom - Turbo Booster

  RO    HU
Turbo BoosterTurbo Booster 1 buc


Produs dezvoltat în scopul realizãrii unor arderi mai complete, care contribuie la scãderea consumului de carburanţi Cei mai poluanţi factori cu privire la aerul şi mediul nostru înconjurãtor sunt cazanele şi motoarele maşinilor, bazate pe combustia hidrocarburilor.
Datoritã arderilor imperfecte, o însemnatã cantitate a energiei stocate în carburanţi nu este valorificatã, eliminându-se prin hornuri.
Produsele Petrol şi Turbo Booster au fost special concepute pentru rezolvarea acestor probleme. Într-o unitate în formã de inel sunt amplasaţi magneţi speciali în aşa fel încât sã producã un câmp magnetic puternic şi omogen în mijlocul formei de inel. Acest câmp magnetic puternic eliminã încãrcarea electrostaticã a moleculelor combustibilului, scade vâscozitatea, asigurând scindarea combustibilului în  particule mai minuscule în cursul procesului de pulverizare. Particulele mai minuscule se amestecã mai uşor cu aerul şi astfel creşte numãrul moleculelor de carburant care intrã în contact cu oxigenul, iar procesul de ardere se intensificã.
Drept consecinţã a unor arderi mai complete, are loc scãderea cantitãţii de CO şi CH eliminate prin gazele de eşapament. Montarea Petrol / Turbo Booster nu afecteazã garanţia maşinilor sau a cazanelor.
Durata de viaţã a aparatelor este practic nelimitatã, acestea neavând componente care se uzeazã, sau care ar trebui înlocuite cu timpul.

Cod produs: 22002
 Piese de schimb Roboclean şi Inst.filtrare apă


Preț: 165,00 Ron   (PV: 43,00)  
Pret de vanzare: 215,00 RonAlte produse din această categorie