Biocom - Pulverizator pentru produse SCD

  RO    HU
Pulverizator pentru produsPulverizator pentru produse SCD 1 buc


. Design-ul de constructie al aparatului sub forma de sistem închis, respectiv mecanismul de alunecare de înalta precizie permit obtinerea unei presiuni de pulverizare uniforme prin 3 tipuri diferite de jet.
. Datorita racordului cu filet de diametru mare, situat pe mânerul pompei, pulverizatorul poate fi conectat la furtunul de apa, prin intermediul unui racord port-furtun, disponibil în magazinele de comercializare a articolelor de gradinarit.
. Pulverizatorul este prevazut cu un BUTON DE REGLARE A JETULUI DE APA, manevrabil cu ajutorul policelui si care permite obtinerea a 3 tipuri diferite de jet: jet slab, jet plat si jet puternic. Aparatul poate fi folosit si la stropirea pomilor.
. Aparatul este prevazut cu un DOZATOR DE ÎNALTA PRECIZIE: permite obtinerea de dilutii constante chiar si la presiuni ridicate.
. BUTON DE ALEGERE A DILUTIEI AMESTECULUI DE PULVERIZARE: este un buton usor manevrabil prin rotire, diferitele sale pozitii remarcându-se printr-un zgomot specific. Simplu, precis si usor manevrabil.
. Scurgerile pot fi evitate chiar si în conditiile rasturnarii dispozitivului prin comutarea butonului „SPRAY” si a butonului de reglare a jetului de apa în pozitia„OFF”
. CALITATE AMERICANA: rezistent la factorii fizici si chimici, fiabilitate si durata de viata ridicata. Dimensiunea orificiului tancului este mare, usurând activitatea de introducere a lichidului de pulverizare. Dimensiunea partii de jos a cadrului este mare, conferind o buna stabilitate acestui pulverizator.
*În meniul Download găsiţi descrierea în detaliu al produsului.
 

Cod produs: 21011
 Piese de schimb Roboclean şi Inst.filtrare apă


Preț: 100,00 Ron   (PV: 0,00)  
Pret de vanzare: 131,00 Ron