Biocom - Începe cu răspunsul

  RO    HU
Începe cu răspunsulÎncepe cu răspunsul 1 buc


Cartea conţine o colecţie de nouăzeci şi patru de istorisiri reale provenite din carieră de patruzeci de ani ca CEO a lui Seelert în cadrul a cinci companii din trei industrii diferite. Seelert dezvăluie în această carte uşor de citit însă extrem de realistă, strategiile, practicile şi principiile de bază în procesul de luare a deciziilor şi de rezolvare a problemelor de business. Mai mult decăt atât, autorul ne împărtăşeşte din înţelepciunea dobândită în urma experienţelor extraordinare legate de oameni, evenimente şi organizaţii.
Bazându-se pe vasta şi lunga sa carieră de success, Bob Seelert stabileşte în Începe cu răspunsul cele opt dimensiuni ale unui business pe care orice lider trebuie să le cunoască şi stăpânească pentru a avea success – pregătirea, construirea şi menţinerea unei cariere, strategia de business, operaţiunile de business, finanţele şi elementele economice, leadershipul, cultura şi comunicarea, personalitatea şi stilul propriu. Însă mai presus de toate acestea, Începe cu răspunsul susţine faptul că un lider trebuie să se cunoască mai întâi pe el însuşi şi apoi să pună bazele valorilor, credinţelor şi principiilor care îl vor ghida în carieră, putând fi astfel capabil de a câştiga încrederea celor pe care îi va conduce.
Dacă doriţi ca businessul şi cariera voastră să atingă culmile succesului şi organizaţia voastră să atingă nivelul maxim de evoluţie este nevoie să fiţi conştient încotro va îndreptaţi înainte de va stabili traseul de parcurs. Trebuie să Începeţi cu răspunsul.

Cod produs: C510
 Piese de schimb Roboclean şi Inst.filtrare apă


Preț: 32,00 Ron   (PV: 0,00)  
Pret de vanzare: 0,00 RonAlte produse din această categorie