Biocom - Vitamin D3 2000 IU cu K2

  RO    HU
Vitamin D3 2000 IU cu K2Vitamin D3 2000 IU cu K2 100 tabl


Vitamina D este o vitamină solubilă în grăsimi, numele substanţei fiind calciferol. Este secretată la nivelul epidermei, din substanţe pe bază de colesterol, sub influenţa razelor ultraviolete. Rolul primordial al acestei vitamine este să faciliteze asimilarea de calciu şi fosfor prin intestinul subţire. Întrucât menţine echilibrul nivelului de calciu şi favorizează asimilarea, contribuie la menţinerea densităţii osoase şi întăreşte dantura.

Vitamina D nu este numai vitamina oaselor, ea are şi un efect semnificativ asemănător hormonilor! Este indispensabilă pentru o bună circulaţie a sângelui, are rol în sănătatea oaselor şi a sistemului vascular, în reglarea funcţionării celulelor, împiedică infecţiile cronice şi susţine sistemul imunitar.

Responsabilităţi principale:
-Responsabilitatea primară este să ajute la absorbţia corespunzătoare a calciului şi fosforului în intestin
-Datorită menținerii echilibrului de calciu, crește absorbția acestuia, astfel întăreşte densitatea oaselor și a dinţilor
-Reduce nivelul de proteine care provoacă simptome alergice și crește toleranța la materialele legate de alergen.
-Pe lângă numeroasele efecte imunologice benefice, ajută la prevenirea bolilor de inimă, reduce riscul de cancer, de depresie şi de diabet
-Lipsa vitaminei D joacă un rol important apariţia cancerului de sân, cancerului de colon, cancerului  rectal saude prostată și a cancerului ovarian.
-Vitamina D reduce permeabilitatea pereților celulelor, care este extrem de important în cazul cancerului.
 
Este important de ştiut că vitamina D nu poate avea o acţiune eficientă fără vitamina K.  Datorită alimentaţiei de tip occidental, ne distrugem flora intestinală şi odată cu înaintarea în vârstă asimilarea substanţelor nutritive se tot diminuează, astfel că aceste două vitamine nu pot fi niciodată în exces în organism. De-a lungul ultimilor 15 ani de cercetări intensive în domeniu, s-a constat că deficitul de vitamină D şi vitamină K, amândouă au un rol esenţial într-o serie de procese de formare a tumorilor.

Pentru întreţinerea osaturii, este important ca celulele osoase moarte să se descompună.  Acest lucru se întâmplă cu ajutorul celulelor de tip osteoclast. Pentru capacitatea osteocalcinului de a lega moleculele de calciu este necesară vitamina K, iar pentru sinteza osteocalcinului este nevoie de vitamina D. Prin favorizarea asimilării calciului si potasiului, vitamina K întăreşte oasele. Ajută funcţia de detoxifiere a ficatului, împiedică strangularea vaselor de sânge. Reduce sângerarea abundentă la începutul menstruaţiei şi în acest fel scade intensitatea durerilor. Este indicat pentru vindecarea rănilor adânci şi după operaţii grele, prevenind hemoragiile interne.
In lipsa vitaminei K, conţinutul de minerale al oaselor are de suferit, ele se pot deforma, îşi pierd din rezistenţă şi elasticitate, se rup uşor şi se vindecă greu. La adulţi, oasele se pot înmuia, cauzând dureri musculare, iar la copii există pericolul de rahitism.

Efecte posibile:
• Previne gripa
• Protecţie împotriva cancerului de colon, sân şi prostată
• Tratamentul osteoporozei
• Reface forţa musculară, restabileşte masa musculară optimă
• Tratament în insuficienţa cardiacă şi simptome cardiace sau circulatorii
• Scade tensiunea
• Tratament în arterioscleroză şi accidente vasculare
• Tratament in bolile autoimune
• Atenuarea simptomelor inflamatorii intestinale
• Tratament pentru rahitism şi artrită reumatoidă
• Reglarea nivelului oscilant al glicemiei, tratament în diabetCod produs: 13148
 Piese de schimb Roboclean şi Inst.filtrare apă


Preț: 58,00 Ron   (PV: 16,50)  
Pret de vanzare: 76,00 Ron