Limba: Romana
Magyar
  Monedă: LEI
Condiţii de cumpărare

Vă salutăm!

Biocom funcționează în sistem MLM. Pot cumpăra produse numai membrii înregistrați. Pentru a vă putea înregistra, aveţi nevoie de un cod valabil de recomandare al unui membru activ în sistemul Biocom.

La înregistrare pe lângă datele personale cerute, este necesar cumpărarea de produs(e) de 50 PV ( Puncte Valorice) din webshop.

În acest mod, noul membru ajunge în baza de date al firmei şi are dreptul de a cumpăra/ comanda produse personal sau prin webshop.

Înregistrarea simplificată, în patru pași

Pasul 1.

Aveți nevoie de un cod valabil de recomandare, primit de la un membru activ Biocom. După ce ați întrodus codul de recomandare, verificați dacă numele sponsorului apare corect. După aceea completați formularul care apare. În final daţi click pe butonul “Pasul următor” şi veţi primi un e-mail pe adresa de e-mail indicată. Vă rugăm să daţi click pe link-ul “Confirmare”, primit în e-mail, care vă va duce la pasul următor.

Pasul 2.

Vă rugăm alegeţi modul de livrare: „Curierat rapid” sau „Ridicare din depozit” , totodată şi  modul de facturare: „Pe persoană fizică” sau „Pe persoană juridică”.

Pasul 3.

Vă rugăm să alegeţi din webshop produse de cel puțin 50 puncte valorice (PV). 

Pasul 4.

După verificarea datelor de livrare şi facturare, vă rugăm să acceptaţi “Termenii şi condiţiile site-ului” precum şi “Regulamentul de protecţie a datelor”. După aceasta vă rugăm să finalizaţi comanda.

 

 

 

Produs salvat în coș
C, 90caps, 1 buc
97.5 lei, [30.4 PV]