Limba: Romana
Magyar
  Monedă: LEI
Bun venit!

koszonto-ro

Secretul succesului tău: o echipă prosperă cu gândire inovatoare, soluţii pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă şi alegerea ta personală.

Stimate partener!

În calitate de nou membru al echipei BIOCOM, îţi urăm Bun venit! Permite-ne să ne prezentăm în câteva cuvinte.

Firma BIOCOM INTERNATIONAL SRL este reprezentanţa din România a firmei BIOCOM INTERNATIONAL EUROPE AG din Elveţia şi din anul 2005 funcţionează în România în sistem MLM. Scopul nostru este de a-ţi prezenta posibilitatea unui mod de viaţă mai bun, de a oferi membrilor noştri produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Calitatea de membru BIOCOM implică muncă, responsabilitate, împărtăşirea propriilor experienţe, toate acestea asigurându-ţi o situaţie financiară stabilă.  
Produsele BIOCOM, fabricate din materii prime naturale de calitate superioară, sunt prezente în viaţa noastră de zi cu zi.  

Cine nu-şi doreşte să mănânce alimente sănătoase, să se simtă bine şi să se bucure de un mediu de viaţă curat şi ordonat?

Sistemul BIOCOM este fondat pe trei principii de bază - deoarece BIOCOM îşi propune mai mult decât simpla comercializare a unor produse de înaltă calitate - comercializarea produselor se efectuează într-un sistem care permite şi oferă membrilor săi: un stil de viaţă ecologic, promovarea sănătăţii şi realizarea unui venit sigur. 
Firma noastră are ca ţel pe lângă vânzările directe, şi operarea unui sistem cunoscut sub numele de Multi Level Marketing, care oferă cele mai multe posibilităţi de realizare ale unor legături personale şi de durată, respectiv permite informarea de ansamblu. În calitatea de membru BIOCOM, îţi vei putea asigura un venit stabil, prin construirea reţelei proprii.

Zeci de mii de angajaţi, mai multe sute de mii de clienţi satisfăcuţi fac dovada faptului că ne aflăm pe calea cea bună!

Produsele BIOCOM contribuie la ocrotirea mediului, păstrarea sănătăţii noastre, iar oportunitatea de a deveni membru al sistemului BIOCOM îţi asigură independenţă financiară şi o carieră de succes.

Permite-ne încă o dată să-ţi urăm un călduros Bun venit în echipa BIOCOM!

Membrii echipei BIOCOM

Produs salvat în coș
C, 90caps, 1 buc
97.5 lei, [30.4 PV]