Limba: Romana
Magyar
  Monedă: LEI
Politica de retur

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ‘Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului’.
Notificarea se va data, semna si trimite de catre Cumparator prin e-mail la adresa depo@biocom-international.ro  
In situatia mai sus mentionata, Cumparatorul returneaza produsul cumparat, in termenul prevazut mai sus.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a produselor.  În cazul în care comanda este achitată, se va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii produsului returnat. Suma va fi returnată prin virament bancar.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, sigilate. Nu se acceptă returul produselor dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților si din motive de igienă. Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Pentru comenzile plătite cu card bancar online, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 14 de zile de la acceptarea returului.”
Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Cumparator.

Orice conflict aparut intre Biocom International SRL si Clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

Va precizam ca toate produsele comercializate prin intermediul site-ului biocom-international.ro, care au fost desigilate de Cumparator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Produs salvat în coș
C, 90caps, 1 buc
97.5 lei, [30.4 PV]