Limba: Romana
Magyar
  Monedă: LEI

Aparat RO 102 de filtrat apă

1 buc
RO 102 este dotat cu o pompă pentru mărirea presiunii care garantează umplerea rapidă a rezervorului în cazul în care presiunea apei de la reţea este mai mică, astfel debitul devine corespunzător. Asigură apă de calitate premium fără a utiliza substanţe chimice şi energie electrică. Imaginea este ilustraţie și poate diferi de aspectul produsului expediat.

  • Pe stoc | Livrare la domiciliu: 24-48 ore
Cod: 23053 / PV 246,40
Preț vânz.: 1 967,00 lei
Preț membru: 1 513,00 lei

Descrierea produsului

Tipul RO-102

Aparat automat de purificare a apei pentru familii

Instalația este un aparat de purificare a apei care utilizează tehnologia osmozei inverse. Se recomandă instalarea filtrelor și a rezervorului sub chiuvetă, sau la o distanță de 2-3 m, în tejgheaua bucătăriei.
În acest fel pe chiuvetă, pe lângă robinetul vechi, se va vedea doar încă un robinet, deosebit de estetic. Apa limpede ca cristalul care curge din acesta contribuie la detoxifierea organismului.

Dimensiuni: înălțime/adâncime/lățime: 44/15/40 cm.
Capacitate: 6-7 litri/oră în funcție de presiunea, gradul de contaminare a apei.
Structura: Trei prefiltre (PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ) + membrană RO + post filtru carbon + rezervor exterior + robinet cromat + accesorii de instalare.
Condiții de funcționare: o presiune de cel puțin 3-4 bari. Necesită racordare în rețeaua de apă, scurgerea apei prin sistem de canalizare. (Funcționare fiabilă și în cazul unei presiuni fluctuante, respective scăzute).

Rezervorul: diametru 28 cm x înălțime 36 cm, volum util 6-10 litri, în funcţie de presiunea din interiorul rezervorului.
Schimbarea filtrelor: Se va face la șase luni sau anual

Componentele sistemului de filtrare în 5 trepte:

Prefiltru(1) 5: material alb polipropilenă de 5 microni asemănător textilului care reține rugina, nisipul, și alte materiale solide dizolvate.
Filtru carbon activ (2): elimină din apă clorul, mirosurile, derivatele clorfenolului, impuritățile organice, pesticidele.
Prefiltru (3): material alb polipropilenă de 1 micron asemănător textilului care elimină impuritățile mai mari de 1 micron.
Prefiltrele prelungesc durata de viață a membranei RO și a instalației, ajută la funcționarea sa cu o eficiență excelentă.
Membrană osmotică: cu pori având dimensiunea de 0,0001 micron – elimină cea mai mare parte a impurităților din apă (metalele grele, calcarul, trihalometanii, nitrații, arsenicul, derivații hormonali, impurități lichide industriale etc.).
Filtru post-carbon: îmbunătățește, împrospătează gustul apei potabile.

Compoziția de filtre a aparatului poate varia, marcarea filtrelor poate fi diferită uneori!

Important: pentru a obține 1 litru de apă curată se scurg în jur de 1,5 - 3 litri de apă în canalizare, dar acest lucru poate varia în funcție de compoziția și de presiunea apei care intră în aparat.

Garanția tehnică a aparatului este 1 an.
Nu sunt acoperite de garanţie defecțiunile rezultate din instalare defectuoasă şi din instalarea în afara rețelei de apă, adică apă de la fântână.
În cazul montării în afara rețelei de apă (apă de la fântână), se va acorda o atenție deosebită, filtrele se vor înlocui mai des.

IMPORTANT!
Înainte de punerea în funcțiune este necesar verificarea presiunii din rezervor (0,9-1 BAR). 

Alte produse în această categorie

Aparat RO 102-A de filtrat apă

Aparat RO 102-A de filtrat apă

PV: 173,90
Preț vânz.: 1 385,00 lei
Preț membru: 1 065,00 lei
Instalaţia de producere apă hidrogenizată Lourdes

Instalaţia de producere apă hidrogenizată Lourdes

PV: 565,20
Preț vânz.: 4 703,00 lei
Preț membru: 3 618,00 lei
Va fi în curând!
RO 929

RO 929

PV: 624,60
Preț vânz.: 5 333,00 lei
Preț membru: 4 102,00 lei
Produs salvat în coș
C, 90caps, 1 buc
97.5 lei, [30.4 PV]