Limba: Romana
Magyar
  Monedă: LEI
Stimaţi Colaboratori!
Din motive de închidere de lună şi prelucrarea datelor, posibilitatea de înregistrare online precum plasarea comenzilor de colete este suspendată temporar.
Deschiderea webshop-ului este de aşteptat pe 1 decembrie 2023, în jurul orei 17:00.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Colectivul BIOCOM
Livrare gratuită
peste 400 lei

Dent-Azur+

20 ml
DENT-AZUR+ Soluția de îngrijire a gingiilor și a cavității bucale. Este un element important al îngrijirii de zi cu zi a cavității bucale, dar poate contribui și la prevenirea simptomelor nedorite asociate atrofiei gingivale.

  • Pe stoc | Livrare la domiciliu: 24-48 ore
Cod: 17061 / PV 14,30
Preț vânz.: 57,00 lei
Preț membru: 44,00 lei

Descrierea produsului

În cazul utilizării protezelor apar frecvent probleme la nivelul mucoasei bucale, acestea pot fi atenuate prin tratarea, ungerea suprafețelor care vin în contact cu proteza. DENT-AZUR+ face parte din igiena bucală zilnică!
 
Una dintre elementele esențiale în păstrarea sănătății este îngrijirea corespunzătoare a dinților și a cavității bucale. Componentele originale ale DENT-AZUR+ pot contribui la igiena bucală, la menținerea sănătății dinților și a gingiilor. Azulena de origine naturală, mentolul sunt componente eficiente ale îngrijirii zilnice a cavității bucale și a gingiilor. Azulena extrasă pe cale naturală din mușețel și coada șoricelului, substanța activă prezentă în formă concentrată în DENT-AZUR+, poate avea un pronunțat caracter antiinflamator, pe când mentolul obținut din mentă poate avea efect de răcorire, efectul anestezic al camforului este bine cunoscut.
Conținutul bogat de uleiuri esențiale al produsului  poate contribui la menținerea și restabilirea florei bucale sănătoase.

Mod de utilizare: Pentru îngrijirea zilnică a cavității bucale se vor picura 5 picături pe pasta de dinți sau se vor adăuga 5-10 picături de soluție la 0,5 dl de apă călduță și cu aceasta se va clăti gura de trei ori pe zi. În cazul unei gingii sensibile, se vor picura 5 picături pe un tampon de bumbac de dimensiuni mici, pentru ca tamponul să fie bine îmbibat, după care acesta se presează timp de 5-10 secunde asupra zonei sensibile sau a gingiei.

Componente: propilen glicol, mentol, camfor, ulei de mușețel albastru, ulei de coada șoricelului.

Atenție:
În cazul unei reacții de hipersensibilitate, utilizarea produsului trebuie încetată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
Mod de păstrare: la temperatura camerei

Alte produse în această categorie

Săpun lichid cremă 500 ml

Săpun lichid cremă 500 ml

PV: 4,30
Preț vânz.: 20,00 lei
Preț membru: 15,00 lei
Hair Nice ser pentru întărirea părului 60 ml

Hair Nice ser pentru întărirea părului 60 ml

PV: 22,40
Preț vânz.: 90,00 lei
Preț membru: 69,00 lei
Dozator pentru săpun lichid (de 500 ml)

Dozator pentru săpun lichid (de 500 ml)

PV: 0,00
Preț vânz.: 3,50 lei
Preț membru: 3,50 lei
Produs salvat în coș
C, 90caps, 1 buc
97.5 lei, [30.4 PV]