Limba: Romana
Magyar
  Monedă: LEI

Slim hot gel

150 ml
Arderea locală a grăsimilor, tratarea celulitei cu ulei de ardei iute, cofeină și L-carnitină.

  • Pe stoc | Livrare la domiciliu: 24-48 ore
Cod: 19025 / PV 21,20
Preț vânz.: 98,00 lei
Preț membru: 75,00 lei

Descrierea produsului

Utilizarea regulată a GELULUI SLIM HOT poate ajuta la tratarea celulitei, a vergeturilor, la reducerea depozitelor de grăsime, la obținerea conturului ideal al corpului, precum și la întinderea și hidratarea pielii.  

Combinația complexă de substanțe active pe bază de plante a GELULUI SLIM HOT stimulează circulația sângelui, îmbunătățește alimentarea cu sânge a țesuturilor conjunctive, iar în acest fel ajută la eliminarea toxinelor care s-au acumulat acolo, a celulitei, respectiv a tampoanelor adipoase. Uleiul de ardei iute produce un flux sanguin intens și roșeață a pielii. Cofeina ajută la reducerea depozitelor de grăsimi și la încetinirea reapariției acestora. Pe lângă efectul său de hidratare, L-carnitina  acționează ca exfoliant, îndepărtând în acest fel celulele moarte, iar acest lucru permite regenerarea epidermei.

Mod de utilizare: Dimineața și/sau seara aplicați gelul cu mâna umedă pe zonele cu probleme și masați până este absorbit. Înainte de prima utilizare se recomandă efectuarea unui test cutanat pentru excluderea unor posibile reacții alergice. Utilizarea este permisă doar pe piele intactă, sănătoasă! A nu se folosi pe față sau în jurul ochilor!

INGREDIENTS: Aqua, Alcohol, Isopropyl Alcohol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Carbomer, Triethanolamine, Carnitine, Caffeine, Citrus Lemon Oil, Menthol, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Capsicum Annuum (Paprika) Extract, Methyl Nicotinate, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Citral  

Nu conţine coloranţi artificiali sau parfumuri sintetice.

Alte produse în această categorie

Cremă pentru mâini 250 ml

Cremă pentru mâini 250 ml

PV: 5,50
Preț vânz.: 28,00 lei
Preț membru: 22,00 lei
Cremă de corp MIRTILL 50 ml

Cremă de corp MIRTILL 50 ml

PV: 16,10
Preț vânz.: 74,00 lei
Preț membru: 57,00 lei
Spray revigorant răcoritor Mirtill 200 ml

Spray revigorant răcoritor Mirtill 200 ml

PV: 27,90
Preț vânz.: 134,00 lei
Preț membru: 103,00 lei
Produs salvat în coș
C, 90caps, 1 buc
97.5 lei, [30.4 PV]