Limba: Romana
Magyar
  Monedă: LEI

Turbo Booster

1 buc
Produs dezvoltat în scopul realizării unor arderi mai complete, care poate contribui la scăderea consumului de carburanţi. Cei mai poluanţi factori cu privire la aerul şi mediul nostru înconjurător sunt cazanele şi motoarele maşinilor, bazate pe combustia hidrocarburilor.

  • Pe stoc | Livrare la domiciliu: 24-48 ore
Cod: 22002 / PV 51,20
Preț vânz.: 248,00 lei
Preț membru: 191,00 lei

Descrierea produsului

Datorită arderilor imperfecte, o însemnată cantitate a energiei stocate în carburanţi nu este valorificatã, eliminându-se prin hornuri.

Produsul Turbo Booster a fost  conceput să ajute la rezolvarea acestor probleme. Într-o unitate în formă de inel sunt amplasaţi magneţi speciali în aşa fel încât să producã un câmp magnetic puternic şi omogen în mijlocul formei de inel. Acest câmp magnetic puternic elimină încărcarea electrostatică a moleculelor combustibilului, scade vâscozitatea, asigurând scindarea combustibilului în  particule mai minuscule în cursul procesului de pulverizare. Particulele mai minuscule se amestecă mai uşor cu aerul şi astfel creşte numărul moleculelor de carburant care intră în contact cu oxigenul, iar procesul de ardere se intensifică.
Drept consecinţă a unor arderi mai complete, are loc scăderea cantităţii de CO şi CH eliminate prin gazele de eşapament. Montarea Turbo Booster nu afectează garanţia maşinilor sau a cazanelor.
Durata de viaţă a aparatelor este practic nelimitată, acestea neavând componente care se uzează, sau care ar trebui înlocuite cu timpul.

Alte produse în această categorie

Bilă magnetică

Bilă magnetică

PV: 10,20
Preț vânz.: 52,00 lei
Preț membru: 40,00 lei
Produs salvat în coș
C, 90caps, 1 buc
97.5 lei, [30.4 PV]